LivetErNu © 2007 • Anja Nørbæk Sørensen • Mobil: 51 25 06 01

 


"I don't believe that life is supposed to make you feel good, or to make you feel miserable either. Life is just supposed to make you feel"

 


Præsentation - hvem er jeg?

  

Jeg hedder Anja Nørbæk Sørensen og er uddannet Gestalt-psykoterapeut. Jeg er 48 år, er gift og har to piger på 12 og 14 år. Jeg har min praksis på en dejlig gård i Allerød Kommune i Nordsjælland. Her er fredeligt og roligt og øjet kan hvile over markerne, hvor hestene græsser.

 

Jeg er oprindeligt uddannet biolog med sidefag i psykologi fra Københavns Universitet. Efter at jeg blev færdig med studierne fik jeg et forskningsstipendium fra Kræftens Bekæmpelse og har forsket i mange år i sammenhængen mellem krop og psyke hos specielt brystkræftpatiener.

 

I 2007 blev jeg færdig med en 5-årig uddannelse som Gestalt-psykoterapeut med speciale i mor/datter-forholdet samt sorg og krise.

 

Jeg elsker at være psykoterapeut. Nyder at se mennesker udvikle sig. Jeg bliver ved med at kunne fascineres over hvor meget vi som mennesker kan rykke os. Og det spændende er at vi ikke bliver en anden – vi bliver bare meget mere os selv.

 

 

Kontakt:

51 25 06 01